Τρίτη 19 | 03 | 2024
MyLook.gr >> Νέες Τεχνικές >> Επαναστατική τεχνική G-shot
Επαναστατική τεχνική G-shot
2/2/2009


Προσοχή: Τα κείμενα που ακολουθούν περιέχουν αναλυτικές πληροφορίες για τα γυναικεία γεννητικά όργανα και τις σχετικές με αυτά πλαστικές επεμβάσεις. Δεν πρέπει να διαβάζονται από άτομα κάτω των 18 ετών.

Το άρθρο επιμελήθηκε ο Αλέξανδρος Μπάντερ, Χειρουργός Γυναικολόγος

gshot_photo.jpgG-Spot ονομάζεται το σημείο που βρίσκεται ανατομικά στο πρόσθιο τοίχωμα του γυναικείου κόλπου, σε απόσταση 4-5 cm από την είσοδο του, και που αντιστοιχεί στο κάτω τοίχωμα της ηβικής σύμφυσης. Το όνομα αυτό επιδίδεται στον Γερμανό ιατρό Dr Gafenburg  που περίγραψε πρώτος την ύπαρξη του σημείου G όπως το γνωρίζουμε στα ελληνικά. Το G Spot Amplification (GSA®) ή αλλιώς η αναζωογόνηση του σημείου G είναι μια επαναστατική μέθοδος που βασίζεται ουσιαστικά στην αύξηση του μεγέθους του σημείου G έως και τέσσερεις φορές με την έγχυση ειδικά επεξεργασμένου κολλαγόνου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του ερεθισμού στο σημείο G με τελικό αποτέλεσμα να αυξάνεται ο οργασμός τόσο σε ένταση όσο και σε διάρκεια. Πολλές από τις γυναίκες που το χρησιμοποίησαν ανάφεραν αύξηση της libido τους όπως έδειξε μία πρόσφατη μελέτη στις ΗΠΑ. Το G-Shot  είναι απλή, ανώδυνη, μην επεμβατική μέθοδος που γίνεται στο ιατρείο και διαρκεί μόλις 15 λεπτά ενώ ο πραγματικός χρόνος της έγχυσης του κολλαγόνου είναι 10 δευτερόλεπτα! Ο εξειδικευμένος γυναικολόγος με την βοήθεια ειδικού κολποδιαστολέα κάνει μέτρηση και εντόπιση του σημείου G πού φυσικά διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Το επόμενο βήμα είναι η χορήγηση τοπικής αναισθησίας και τελικώς η έγχυση της απαιτούμενης ποσότητας κολλαγόνου. Το αποτέλεσμα διαρκεί έως 4 μήνες καθώς μετά από αυτό το χρονικό διάστημα αρχίζει η αποδόμηση του υλικού που έχει χρησιμοποιηθεί.gspot.jpg

Για να γίνει πιο κατανοητή η θεραπεία, διαβάστε παρακάτω τις απαντήσεις σε κάποιες συχνές απορίες:

Πονάει το G-Shot?

Όχι δεν πονάει διότι χορηγούμε τοπική αναισθησία, η ενόχληση είναι τόση όσο και ένα τεστ Παπανικολάου.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα του G-Shot?

Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 4 μήνες και τα αποτελέσματα διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα.

Μέχρι πόσες φορές μπορώ να κάνω G-Shot?

Μπορείτε να το κάνετε όσες φορές το επιθυμείτε.

Μετά από τη πρώτη φορά είναι πιο εύκολη και γρήγορη η όλη διαδικασία?

Φυσικά και είναι πιο εύκολη και γρήγορη διαδικασία, αφού στο αρχείο σας θα έχουν καταγραφεί οι μετρήσεις για τον εντοπισμό το σημείο σας G, και έτσι δεν θα χρειαστεί η διαδικασία εντοπισμού του όπως συμβαίνει στην πρώτη επίσκεψη. 

Τι πρέπει να προσέχω και να ενημερώσω το ιατρό μου πριν κάνω το G-Shot? 

Θα πρέπει να τον ενημερώσω για οποιαδήποτε μορφής αλλεργίας έχω, όπως επίσης για τυχόν σοβαρά προβλήματα υγείας έχω αλλά και τα φάρμακα που τυχόν λαμβάνω για τον οποιοδήποτε λόγο.

Τι παρενέργειες έχει το G-Shot?

Το G-Shot δεν έχει παρενέργειες, είναι ειδικά επεξεργασμένο κολλαγόνο και δεν χρίζει δερματικό τεστ όπως τα κοινά κολλαγόνα, αλλά ενδέχεται να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση σε άτομα που είναι ιδιαίτερα  αλλεργικά στην ουσία κολλαγόνο.

Μπορώ να κάνω χρήση του ταμπόν έχοντας κάνει το G-Shot?

Βεβαίως και μπορείτε να κάνετε χρήση ταμπόν άφοβα.

Κατά πόσο επηρεάζει το G-Shot την περίοδο μου?

Δεν επηρεάζεται σε καμία περίπτωση η περίοδος σας, γιατί το G-Shot δεν περιέχει ορμονική ουσία.

Σε περίπτωση εγκυμοσύνης αφού έχω κάνει το G-Shot θα υπάρξει πρόβλημα?
 
Όχι απολύτως κανένα πρόβλημα, διότι το κολλαγόνο δεν περνά στην συστηματική κυκλοφορία αίματος, και έτσι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την εγκυμοσύνη σας.
 
Έχω κάνει πολλαπλούς τοκετούς, μπορώ να κάνω το G-Shot?
 
Βεβαίως και μπορείτε να το κάνετε, το G-Shot απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες και όλες τις ηλικίες.


Αλέξανδρος Μπάντερ
Χειρουργός Γυναικολόγος - Πλαστική Αισθητική
Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας
Που μπορώ να απευθυνθώ;

Αλέξανδρος Μπάντερ

Χειρουργός Γυναικολόγος - Πλαστική Αισθητική

 
Ρωτήστε περισσότερα...