Δευτέρα 15 | 07 | 2024
MyLook.gr >> Υαλουρονικό Οξύ και Δέρμα
Ο όρος «baby skin» περιλαμβάνει όλο το σώμα. Δηλαδή τόσο το πρόσωπο όσο και τον κορμό, τη ράχη, τα άνω και κάτω άκρα. Η ανάγκη απόκτησής του επιτείνεται ακόμη περισσότερο κατά τους θερινούς μήνες όπου εκθέτουμε σε μεγαλύτερο βαθμό το σώμα μας.

Το Juvederm VOLUMA είναι το νέο ενέσιμο ενάντια στη γήρανση. Είναι πυκνό υαλουρονικό οξύ που ανασηκώνει το δέρμα και του προσφέρει όγκο. Η Δρ.Πηνελόπη Παπαδοπούλου, Πλαστικός Χειρουργός με μεγάλη εμπειρία στη χρήση του υαλουρονικού οξέως, μας εξηγεί...

Όπως διευκρινίζει η Δερματολόγος Κα Πέτκου, το μπότοξ δεν αντικαθιστά το υαλουρονικό οξύ και το υαλουρονικό οξύ δεν μπορεί να αντικαταστήσει το μπότοξ. Η χρήση τους είναι διαφορετική. Διαβάστε τις διαφορές τους αλλά και τα καλύτερα αποτελέσματα που μπορεί να επιφέρει ο συνδυασμός των δύο αυτών θεραπειών.

Ορισμένα προϊόντα υαλουρονικού οξέως έχουν ειδική σύνθεση που προσφέρει όγκο στο πρόσωπο για την επανόρθωση του σχήματος στα ζυγωματικά και στα μάγουλα. Αμέσως μετά τη θεραπεία θα παρατηρήσετε ότι το σχήμα του προσώπου σας έχει γίνει πιο στρογγυλό προσφέροντας έτσι μια πιο νεανική και φρέσκια εμφάνιση.

Ενημερωθείτε για ορισμένες προφυλάξεις που πρέπει να πάρετε πριν αλλά και μετά τη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ καθώς και για τους περιορισμούς που έχει η θεραπεία. Μην ξεχνάτε πως πρόκειται για μια ιατρική πράξη...

Το πρόσωπο σε νεαρή ηλικία σχηματίζει ένα νοητό τρίγωνο. Με την πάροδο του χρόνου τα πράγματα αλλάζουν. Έτσι το πρόσωπο αλλάζει σχήμα και το νοητό τρίγωνο αντιστρέφεται.
Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας