Πέμπτη 30 | 05 | 2024
MyLook.gr >> Lifestyle
Eyelash Extensions   3/11/2013
Η επέκταση βλεφαρίδων είναι μια δημοφιλής νέα τεχνική που σας δίνει τη δυνατόττητα να επεκτείνετε και να δώσετε όγκο στις φυσικές σας βλεφαρίδες. Η τεχνική αυτή βασίζεται στη τοποθέτηση συνθετικών βλεφαρίδων που δημιουργούν μια καμπύλη ώστε να δίνουν ένα φυσικό αποτέλεσμα...

Τα ημιμόνιμα τατουάζ Χέννας ενδέχεται να έχουν περισσότερους κινδύνους για την υγεία από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν, σύμφωνα με μια νέα αναφορά από την Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ. Οι άνθρωποι συχνά πιστεύουν ότι επειδή αυτό το είδος τατουάζ είναι προσωρινό –διαρκεί από τρεις ημέρες έως μερικές εβδομάδες - δεν έχει μακροπρόθεσμους κινδύνους.

Η ανοδική τάση της αγοράς, για θεραπείες ομορφιάς για τους άνδρες, εξελίσσεται ταχύτατα. Ορμώμενοι από την τάση της αγοράς για τους άνδρες να δείχνουν ομορφότεροι και νεότεροι, οι αισθητικές θεραπείες ομορφιάς για άνδρες τείνουν να αυξάνονται ταχύτατα. Αναγνωρίζοντας αυτήν την ζήτηση, οι κλινικές που παρέχουν αισθητικές θεραπείες ομορφιάς, επεκτείνουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους με θεραπείες ομορφιάς σχεδιασμένες για τις ανάγκες των ανδρών.

Πάνω από τα δύο τρίτα των ατόμων που καταφεύγουν σε τεχνητό μαύρισμα του δέρματος τους, παρατηρούν γήρανση της επιδερμίδα τους. Αποτελέσματα έρευνας από το φιλανθρωπικό ίδρυμα Cancer Research UK δείχνουν ότι περισσότερο από τα δύο τρίτα (68%) των ανθρώπων που καταφεύγουν σε τεχνητό μαύρισμα, Sollarium, ανησυχούν πως η πρακτική αυτή προκάλεσε γήρανση του δέρματος τους.

Η αισθητική τελειότητα φαίνεται ότι αντέχει ακόμα και σε δυσμενείς οικονομικές και κοινωνικές συγκυρίες, καθώς αποτελεί βασική πηγή άντλησης αυτοπεποίθησης και συνεπώς συμβάλλει σε μια ισορροπημένη ζωή.

H λεύκανση του αιδοίου-πρωκτού αποσκοπεί στην μόνιμη απαλλαγή από το σκούρο χρώμα στην περιοχή των χειλέων του αιδοίου ή ακόμα και του περινέου, το οποίο πολλές φόρες εάν δεν είναι εκ γενετής μπορεί να είναι απότελεσμα των ορμονικών αλλαγών, την πάροδο της ηλικίας ή των τοκετών.

Οι bioidentical ορμόνες κατασκευάζονται στο εργαστήριο και έχουν την ίδια μοριακή δομή με τις ορμόνες που γίνονται από τον οργανισμό σας. Για αυτό και οι βιομιμητικές (bioidentical) ορμόνες δρουν στο σώμα μας, ακριβώς όπως οι ορμόνες που παράγουμε. Οι βιομιμητικές (bioidentical) ορμόνες, μπορούν επίσης να συνδυαστούν ξεχωριστά με βάση τις ανάγκες κάθε γυναίκας - κάτι που είναι απλά αδύνατο με προϊόντα μαζικής παραγωγής - και φυσικά, μετράει πάνω από όλα η ασφάλεια της γυναίκας αλλά και του άντρα.

Με την πάροδο του χρόνου και την αλλαγή της εμφάνισής μας αλλάζουν και οι ενδεδειγμένες επιλογές της αισθητικής ιατρικής που μας ταιριάζουν. Ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις αισθητικές ανάγκες του καθένα που αλλάζουν σταδιακά, οι θεραπείες και οι επεμβάσεις που ταιριάζουν σε κάθε 10ετία της ζωής μας διαφέρουν.

Η πιτυρίδα είναι από τα πιο γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πάνω από το 20% των γυναικών και πάνω από το 30% των ανδρών. Μερικοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι όλοι οι άνθρωποι υποφέρουν λίγο ή πολύ από πιτυρίδα και το θέμα είναι πώς το αντιμετωπίζει ψυχολογικά ο καθένας.

Τα καλλυντικά που αγοράζουμε γράφουν επάνω στη συσκευασία τις πληροφορίες για το προϊόν. Αλλά καταλαβαίνουμε πάντα τι σημαίνει κάποιο χαρακτηριστικό τους; Με το "Λεξικό των Καλλυντικών" πλέον μπορούμε να ερμηνεύσουμε ό,τι διαβάζουμε!

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήσαμε καταλήξαμε σε ενδεικτικές τιμές για τις πιο συχνές επεμβατικές και μη μεθόδους της αισθητικής ιατρικής σήμερα. Δείτε τον πίνακα και μετά συζητήστε με το γιατρό σας λεπτομερέστερα για το κόστος της επέμβασης ή της θεραπείας που σας ενδιαφέρει...

Η αισθητική χειρουργική μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική μας ζωή; Στην έρευνα αυτή πήραν μέρος 70 γυναίκες ηλικίας από 17 έως 60 ετών οι οποίες είχαν καταφύγει κάποια στιγμή σε μια αισθητική επέμβαση. Απαντώντας σε ερωτήσεις για την επίδραση της αισθητικής ιατρικής στη ζωή τους, ανέφεραν ότι η σεξουαλική τους ζωή βελτιώθηκε και η ικανοποίησή τους κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης αυξήθηκε σε σημαντικό βαθμό.

Όσοι έχουν κάνει λιποαναρρόφηση συχνά εκπλήσσονται καθώς διαπιστώνουν ότι το πιο δύσκολο στάδιο της δεν είναι η επέμβαση αυτή καθαυτή. Ούτε είναι η περίοδος ανάρρωσης, οι επίδεσμοι που αφαιρούνται μετά από λίγες ημέρες ή η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθείται για την αντιμετώπιση του πόνου. Το δυσκολότερο κομμάτι είναι η διατήρηση του αποτελέσματος της επέμβασης.

Μετά από μια εγκυμοσύνη πολλές γυναίκες περνούν ώρες στο γυμναστήριο προσπαθώντας να επαναφέρουν το σώμα τους στην προ της εγκυμοσύνης κατάστασή του. Ταυτόχρονα όμως, όλο και περισσότερες γυναίκες ζητούν τη βοήθεια της αισθητικής χειρουργικής για να διορθώσουν τα «σημάδια» της εγκυμοσύνης.

Πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ δίνει απαντήσεις στο πολύ επίκαιρο θέμα συζήτησης, για το αν δηλαδή τα reality show στην τηλεόραση επηρεάζουν την απόφαση πολλών στο αν θα προχωρήσουν ή όχι σε μια αισθητική επέμβαση.

«Στον εργασιακό στίβο σήμερα, ο άντρας «φοράει» το βιογραφικό του στο πρόσωπό του. Δεν αρκεί να έχεις τα προσόντα για μια δουλειά. Πρέπει να φαίνονται κιόλας»

Για τους άντρες, περισσότερη σημασία διαδραματίζει η εξωτερική εμφάνιση τόσο σε παράλληλες ασχολίες όσο και στο κύριο επάγγελμά τους. Το πλεονέκτημα του ύψους και της καλής εξωτερικής εμφάνισης αντικατοπτρίζονται με +5% στο μισθό τους. Για τις γυναίκες η «ποινή» για την όχι και τόσο ελκυστική εμφάνιση παρατηρείται κυρίως σε γραμματειακές / δοικητικές θέσεις ( -15%) σε σχέση με στελεχιακά πόστα.
Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας