Πέμπτη 25 | 04 | 2024
MyLook.gr >> Νέες Τεχνικές >> Ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι
Ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι
24/6/2010


rino_yalouroniko_inside_article.jpgΌλοι γνωρίζουμε για το υαλουρονικό οξύ και τις συνηθισμένες χρήσεις του για την αναπλήρωση του όγκου σε πολλά σημεία του προσώπου.  Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι το υαλουρονικό οξύ μπορεί στα χέρια ενός έμπειρου στη χρήση του γιατρού να αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που θα αντικαταστήσει μια πλαστική επέμβαση;

Χάρη στην ιδιότητά του να προσδίδει όγκο στις περιοχές που ενίεται, το υαλουρονικό οξύ μπορεί να διορθώσει και οποιαδήποτε ανατομική ατέλεια του προσώπου.

Κύριες εφαρμογές της μεθόδου αυτής είναι το πηγούνι, η κάτω γνάθος και η μύτη.  Μάλιστα στη μύτη η εμφύτευση του υαλουρονικού οξέως διαρκεί δεκαπέντε λεπτά, είναι ανώδυνη και το αποτέλεσμα φαίνεται αμέσως.

Το σχήμα, οι γραμμές και η αναλογία των διαστάσεων της μύτης διορθώνονται εντυπωσιακά σαν να έχει γίνει ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι και με πολύ μικρότερο κόστος.

Δείτε χαρακτηριστικά παραδείγματα παρακάτω:

Picture1.jpg

Picture1b.jpg

Picture3b.jpg

Picture3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Το αποτέλεσμα διαρκεί για περισσότερο από έναν χρόνο, είναι πλήρως αναστρέψιμο σε περίπτωση που δεν αρέσει στον ασθενή και το σημαντικότερο είναι ότι το αποτέλεσμα είναι φυσικό, χωρίς τομές και ουλές από μια επέμβαση.

Τέλος, η διόρθωση του σχήματος της μύτης γίνεται σε συνεννόηση με τον ασθενή και τις προσωπικές του προσδοκίες για την τελική εμφάνιση. Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά ο ασθενής «αποφασίζει μαζί» με τον γιατρό για την εμφάνισή του, την ώρα της θεραπείας!


Τηλέμαχος Ανθόπουλος
Δερματολόγος
Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας
Που μπορώ να απευθυνθώ;
 
Σχετικές Θεραπείες
 
Ρωτήστε περισσότερα...