Πέμπτη 30 | 05 | 2024
MyLook.gr >> Community >> Ρωτήστε ό,τι σας απασχολεί και διαβάστε τις απαντήσεις
Ρωτήστε ό,τι σας απασχολεί για το σώμα σας και διαβάστε την απάντηση από τους ιατρούς - συνεργάτες του mylook.gr. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε την ηλικία σας μια και αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην απάντηση.
Ρωτήστε ό,τι σας απασχολεί για το στήθος σας και διαβάστε την απάντηση από τους ιατρούς - συνεργάτες του mylook.gr. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε την ηλικία σας μια και αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην απάντηση.
Ρωτήστε ό,τι σας απασχολεί για το πρόσωπό σας και διαβάστε την απάντηση από τους ιατρούς - συνεργάτες του mylook.gr. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε την ηλικία σας μια και αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην απάντηση.
Ρωτήστε ό,τι σας απασχολεί για μάτα σας και διαβάστε την απάντηση από τους ιατρούς - συνεργάτες του mylook.gr. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε την ηλικία σας μια και αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην απάντηση.
Ρωτήστε ό,τι σας απασχολεί για μάτα σας και διαβάστε την απάντηση από τους ιατρούς - συνεργάτες του mylook.gr. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε την ηλικία σας μια και αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην απάντηση.
Ρωτήστε ό,τι σας απασχολεί για την "ευαίσθητη περιοχή" και διαβάστε την απάντηση από τους ιατρούς - συνεργάτες του mylook.gr. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε την ηλικία σας μια και αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην απάντηση.
Ρωτήστε ό,τι σας απασχολεί για το δέρμα σας και διαβάστε την απάντηση από τους ιατρούς - συνεργάτες του mylook.gr. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε την ηλικία σας μια και αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην απάντηση.
Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και αναζητήστε την απάντηση που θα δοθεί από έναν εξειδικευμένο ιατρό - συνεργάτη του mylook.gr στην ενότητα που ανήκει η ερώτησή σας. Οι απαντήσεις δημοσιεύονται λίγες ημέρες μετά την υποβολή της ερώτησης με την προϋπόθεση οι τελευταίες να είναι σχετικές με το περιεχόμενο του mylook.gr και να μην έχει τεθεί παρόμοια ερώτηση στο παρελθόν από έναν άλλο φίλο του mylook.gr.

Σημείωση: Μη συμπληρώνετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ή με greeklish διότι το σύστημα κόβει τα μηνύματα.

 

Ερώτηση στο γιατρό
Ονοματεπώνυμο
E-mail
Συμπληρώστε τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα.