Πέμπτη 30 | 05 | 2024
MyLook.gr >> Newsletter

Διαβάστε κάθε μήνα στο e-mail σας επιλεγμένα άρθρα που αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της αισθητικής ιατρικής.

Λόγω της πολιτικής μερικών εταιριών παροχής e-mail ενδέχεται να μην παραλαμβάνετε κανονικά τα newsletter απο το mylook.gr. Για να αποφευχθεί αυτή η πιθανότητα μπείτε στο λογαριασμό του e-mail σας και καταχωρήστε τη διεύθυνση newsletter@mylook.gr στις επαφές σας. Αν δε γνωρίζετε τον τρόπο, επικοινωνήστε μαζί μας. 

 

Πατήστε το παρακάτω εικονίδιο για να δείτε ένα υπόδειγμα του newsletter

newsletter_small.jpg

(Φυσικά μπορείτε να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε πλέον το newsletter μας για οποιοδήποτε λόγο:  unsubscribe@mylook.gr) 

 

E-mail
Φύλο
Έτος Γεννήσεως
Συμπληρώστε τα νούμερα που φαίνονται στην φωτογραφία
Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας

Συμπληρώνοντας την παραπάνω φόρμα δηλώνετε ότι επιθυμείτε να λαμβάνετε το μηνιαίο newletter του mylook.gr. Τα στοιχεία που σας ζητούνται για να σας αποστέλλεται το newsletter θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για στατιστικούς λόγους από την ομάδα του mylook.gr και τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση θα κρατηθούν αυστηρά απόρρητα και δεν πρόκειται να παραχωρηθεί σε τρίτους (παρά μόνον εφόσον αυτό επιβάλλεται από την κείμενη νομοθεσία και προς τις αρμόδιες και μόνον αρχές).