Πέμπτη 30 | 05 | 2024
MyLook.gr >> Αποτρίχωση με Laser
Ένα από τα συχνότερα ερωτήματα που απασχολούν όσους ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε αποτρίχωση είναι πέρα από τη μέθοδο και η διάρκεια του αποτελέσματος. Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι μια από τις δημοφιλέστερες μεθόδους. Είναι όμως μόνιμη ή όχι; Ο FDA μας απαντά...

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολεί το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών από την ηλικία της εφηβείας και μετά είναι η υπερβολική τριχοφυΐα σε διάφορα σημεία του σώματος, γεγονός που προκαλεί αισθητικά αλλά και ψυχολογικά προβλήματα. Η παρουσία αυξημένης τριχοφυΐας διαιρείται σε δυο νοσολογικές οντότητες την υπερτρίχωση που αφορά και τα δυο φύλα και τον δασυτριχισμό που αφορά μόνο τις γυναίκες.

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας σήμερα έχει επιτρέψει την κατασκευή πολλών μηχανημάτων που χρησιμοποιούν την τεχνολογία του laser για την καταπολέμηση του προβλήματος της ανεπιθύμητης τριχοφυίας.

Η ανοχή του καθένα στον πόνο διαφέρει από άτομο σε άτομο. Όσοι προχωρούν σε αποτρίχωση με laser δηλώνουν διαφορετικά πράγματα: τσίμπημα, ενόχληση, πόνος ή φαγούρα. Αλλά η γενική αίσθηση είναι ότι η ενόχληση είναι πλήρως ανεκτή και αξίζει τον κόπο.

Όσοι ασχολούνται με την αποτρίχωση με laser συνήθως καταφεύγουν στο διαχωρισμό του δέρματος σε κατηγορίες σύμφωνα με τον «Χάρτη του Fitzpatrick», ένα σύστημα ταξινόμησης βασισμένο στην αντίδραση του δέρματος στην ηλιακή ακτινοβολία.
Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας