Πέμπτη 30 | 05 | 2024
MyLook.gr >> Laser και Δέρμα
Μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες αντιγήρανσης είναι το laser skin resurfacing το οποίο βελτιώνει θεαματικά την εμφάνιση των απαλών ρυτίδων, των ουλών και των δυσχρωματισμών του δέρματος, κυρίως γύρω από τα μάτια και το στόμα. Επίσης πολύ καλά αποτελέσματα μπορούμε να επιτύχουμε και σε μεγάλες περιοχές του προσώπου.

H σύσφιξη του δέρματος μέσω της θέρμανσης των ιστών είναι κάτι πολύ επίκαιρο, καθώς υπάρχει γενικότερη στροφή προς τις μη χειρουργικές, μη επιθετικές θεραπείες. Ο σκοπός των παρεμβάσεων με Laser, ραδιοσυχνότητες, IPL είναι να αντιμετωπίσουν την γήρανση με ασφαλή ιατρικό τρόπο.

Παντού ακούμε και διαβάζουμε για τη χρήση των laser στην αισθητική ιατρική. Ακμή, ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, ουλές, ευρυαγγείες καθώς και χαλάρωση ή ρυτίδες λόγω γήρανσης είναι μερικά από τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Τι είναι όμως το laser; Που ενδείκνυται και που όχι; Τι διαφορές έχει από τις άλλες θεραπείες (παλμικό φως, φωτόλυση κτλ); Διαβάστε το άρθρο...

Το φως των LASER δρα σε διάφορους στόχους στο δέρμα, επιτυγχάνοντας την επιλεκτική τους καταστροφή, ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση. Έτσι υπάρχει δυνατότητα για πληθώρα εφαρμογών που συχνά έχουν ευεργετικά αποτελέσματα για την υγεία, την εμφάνιση αλλά και την ψυχολογία του ασθενούς...

Πολλά λέγονται και γράφονται για τη χρήση των lasers στην αισθητική ιατρική. Άλλα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και άλλα απλά διαφημίζουν ένα μηχάνημα χωρίς τεκμηριωμένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Διαβάστε το άρθρο, λύστε μερικές απορίες σας και οι συνεργάτες του mylook.gr είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.
Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας