Σάββατο 20 | 04 | 2024
MyLook.gr >> Νέες Τεχνικές >> Επαναστατική μέθοδος αύξησης στήθους!
Επαναστατική μέθοδος αύξησης στήθους!
14/5/2010


Allergan_valitsa1.jpgΠρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξομοίωσης του αισθητικού αποτελέσματος που αναμένει μια γυναίκα από μια επέμβαση αυξητικής στήθους που διαθέτει αποκλειστικά η εταιρία Allergan Inc. για τα ενθέματα στήθους Natrelle.


Το συγκεκριμένο «εργαλείο» υψηλής τεχνολογίας  περιλαμβάνει ένα ειδικό λογισμικό στο οποίο καταχωρεί ο πλαστικός χειρουργός τις μετρήσεις των σωματικών παραμέτρων του στέρνου της γυναίκας και με τη σειρά του το λογισμικό υπολογίζει και προτείνει τα πιθανά μεγέθη ενθεμάτων που της ταιριάζουν.


Κατόπιν, ο ιατρός τοποθετεί τα αντίστοιχα προτεινόμενα προθέματα (ομοιώματα στήθους από σιλικόνη που τοποθετούνται πάνω από το στήθος μέσα σε ειδικό στηθόδεσμο) ούτως ώστε η γυναίκα να αποκτήσει μια ιδέα του πώς ακριβώς θα φαίνεται το στήθος της μετά την επέμβαση.

Έτσι το αισθητικό αποτέλεσμα μετά την επέμβαση, είναι με πολύ μεγάλη ακρίβεια, κοντά στο επιθυμητό - προσδοκώμενο και όχι κατά προσέγγιση. Αυτονόητο είναι ότι το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μόνο με τη χρήση των αντίστοιχων ενθεμάτων της Allergan Inc. εφόσον το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης σειράς (Natrelle).

Η καινοτομία λοιπόν αυτή, όχι μόνο δίνει μια πολύ κοντινή άποψη του αισθητικού αποτελέσματος της επέμβασης πριν από αυτή αλλά επίσης δίνει τη δυνατότητα στον πλαστικό χειρουργό να επιλέξει το βέλτιστο τύπο και μέγεθος ενθέματος για την πλήρη ικανοποίηση των προσδοκιών της κάθε γυναίκας.

Πηγή: Nexusmedicals S.A. (Επίσημος αντιπρόσωπος Allergan Inc. στην Ελλάδα)

Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας
Που μπορώ να απευθυνθώ;

Απόστολος Μανδρέκας

Πλαστικός Χειρουργός

 
Σχετικές Θεραπείες
 
Ρωτήστε περισσότερα...