Παρασκευή 12 | 04 | 2024
MyLook.gr >> Community

community.jpgΚαλώς ήρθατε στην κοινότητα των φίλων του mylook.gr, τον ιδανικό προορισμό για να πάρετε απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις και για να μοιραστείτε με όλους μια δική σας εμπειρία

Πολύ λίγοι έχουμε την τύχη να γνωρίζουμε στενά κάποιον που υποβλήθηκε σε μια αισθητική επέμβαση ή θεραπεία για την οποία ενδιαφερόμαστε. Το mylook.gr θέλοντας να συμβάλλει στην όσο το δυνατό πιο σφαιρική ενημέρωση των φίλων του, δημιούργησε την ενότητα αυτή ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να διαβάσουμε την εμπειρία κάποιου που προχώρησε σε μια τέτοια επέμβαση.

Φυσικά η αντίληψη του καθένα καθώς και η ανοχή του στον πόνο είναι διαφορετικές και μια εμπειρία δεν πρέπει να αποτελέσει τον καθοριστικό παράγοντα στη λήψη μιας απόφασης. Παρόλα αυτά όμως, οι εμπειρίες μπορεί πολλές φορές να λειτουργήσουν κατά έναν τρόπο σαν μια πηγή γόνιμου προβληματισμού και πιο ολοκληρωμένης προετοιμασίας στη συζήτηση με τον γιατρό που θα επιλέξουμε.

Οποιος φίλος ή φίλη του mylook.gr θεωρεί ότι είχε μια εμπειρία την οποία θα ήθελε να μοιραστεί (ανώνυμα φυσικά) με άλλους και νομίζει ότι μπορεί να συμβάλλει στην προστασία από κάποιες «κακοτοπιές», μπορεί να στείλει την προσωπική του ιστορία για να δημοσιευτεί στην ενότητα αυτή.

Κάντε κλικ παρακάτω και...

Ρωτήστε ό,τι σας απασχολεί και διαβάστε την απάντηση από τους ιατρούς - συνεργάτες του mylook.gr...

questions.jpg

Διαβάστε τις προσωπικές εμπειρίες των φίλων του mylook.gr για τη θεραπεία που έκαναν και μοιραστείτε και τη δική σας...

experiences.jpg

Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας

Εκ των προτέρων αναφέρεται ρητά ότι δεν πρόκειται να δημοσιευτούν ονόματα ιατρών ή κλινικών και νοσοκομείων καθώς και οποιαδήποτε πληροφορία οδηγεί στην εξαγωγή των παραπάνω στοιχείων. Επίσης δεν πρόκειται να αναρτηθεί στο mylook.gr το όνομα κάποιου τρίτου προσώπου ή το όνομα όποιου συνέταξε την προσωπική ιστορία του. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι φίλοι του mylook.gr να αναφέρονται μόνο στις προσωπικές τους εμπειρίες και να αποφύγουν την αναφορά σε ονόματα ή στοιχεία ιατρών, νοσοκομείων, κλινικών ή τρίτων προσώπων.