Πέμπτη 30 | 05 | 2024
MyLook.gr >> Προβληθείτε στο MyLook.gr

Καλωσήρθατε στο mylook.gr, το μοναδικό Ελληνικό portal για την αισθητική ιατρική και την πλαστική χειρουργική που εμπιστεύονται περισσότεροι από 20.000 απόλυτα στοχευόμενοι χρήστες μηνιαίως* για την αρθρογραφία και τις ιατρικές συμβουλές του. 

Γιατί να προτιμήσετε την προβολή στο mylook.gr έναντι κάποιου άλλου website ή κάποιου περιοδικού;

• Γιατί οι χιλιάδες φίλοι του mylook.gr κάθε μήνα αποτελούν ένα απόλυτα απόλυτα στοχευόμενο κοινό που ψάχνει πληροφορίες για τη βελτίωση της εμφάνισής του. Μάλιστα, χάρη στις διαφορετικές θεματικές ενότητες του portal μπορείτε να προσαρμόσετε τη διαφημιστική σας καμπάνια έτσι ώστε να στοχεύσετε ακριβώς στο κοινό που απευθύνεστε!

• Γιατί μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα της διαφημιστικής σας καμπάνιας:  Με τον κωδικό που θα σας δοθεί θα μπορείτε να ελέγχετε όποτε το θελήσετε τον αριθμό των χρηστών που είδαν το διαφημιστικό σας banner στο mylook.gr καθώς και τον αριθμό των χρηστών που έκαναν «κλικ» πάνω του! Τα στοιχεία προέρχονται απευθείας από τους servers μας και συνεπώς δεν μπορούν να αλλοιωθούν από κανέναν.

• Και φυσικά και το σημαντικότερο: Γιατί το κόστος προβολής είναι πολύ χαμηλότερο από τα μηνιαία περιοδικά ή από άλλα websites που παρέχουν πληροφορίες γενικού ενδιαφέροντος. Στις περιπτώσεις αυτές, οι περισσότεροι αναγνώστες ενός περιοδικού ή οι χρήστες του internet πιθανότατα δεν ενδιαφέρονται για το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρετε.

Θα είναι χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο marketing - παπάκι - mylook.gr ή τηλεφωνικά στο 6973 55 44 84 και θα βρούμε μαζί τον ιδανικό συνδυασμό για την προβολής σας στο portal μας.

Με τιμή

Η ομάδα marketing του mylook.gr
 
*Google Analytics

Πατήστε το εικονίδιο παρακάτω για να δείτε αναλυτικά τις λύσεις που μπορεί το mylook.gr να προσφέρει για την προβολή ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας

ppt.jpg

Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας