Τρίτη 19 | 03 | 2024
MyLook.gr >> Νέες Τεχνικές >> Βραζιλιάνικη Ανόρθωση Γλουτών
Βραζιλιάνικη Ανόρθωση Γλουτών
29/3/2010


brazilian-article.jpgΤο Brazilian Butt Augmentation ή αλλιώς η Βραζιλιάνικη Αύξηση και Τόνωση των Γλουτών, γίνεται με τη μεταφορά αυτόλογου λίπους σε αυτά τα σημεία με σκοπό, είτε την αύξηση του όγκου των γλουτών, είτε τη διαμόρφωση του σχήματός τους ώστε να φανούν πιο στρογγυλά. Αυτή η επέμβαση για να πραγματοποιηθεί είναι απαραίτητο να γίνει αρχικά επέμβαση για τη αναρρόφηση του περιττού λίπους από κάποια σημεία του σώματος κυρίως της μέσης, του πλαϊνού τοπικού λίπους, της κοιλιάς και της πλάτης. Η διαδικασία αυτή πραγματικά ανήκει στην κατηγορία της λιπογλυπτικής καθώς έχει να κάνει με τη συνολική εμφάνιση του σώματος, όπου με αυτήν το σώμα θα διαμορφωθεί σε καινούργια εμφάνιση με λεπτή μέση σαν δακτυλίδι, χωρίς τα περιττά λίπη στην κοιλιά, στην περιφέρεια και τις πλάτες, αλλά κυρίως  με στρογγυλούς και εμφανίσιμους γλουτούς!


Ο συνεργάτης του mylook.gr, Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος Αλέξανδρος Μπάντερ, μας εξηγεί περισσότερα σχετικά με την επέμβαση και τα αποτελέσματα που αυτή μπορεί να προσφέρει.


Ποια είναι η διαδικασία;

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας στο ιατρείο, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε σε ποια σημεία του σώματος σας υπάρχει περιττό λίπος, τα οποία θα αναρροφηθούν ώστε να μπορέσει το σώμα σας να αλλάξει σχήμα και εμφάνιση, επίσης και σε ποια σημεία  θα εμφυτευτεί το λίπος αυτό στη περιοχή των γλουτών, ώστε αυτοί να έχουν το σχήμα που τελικά επιθυμείτε.

Θα χρειαστούν μία ή περισσότερες από μία συνεδρίες λιποαναρρόφησης και λιπομεταφοράς για να γίνει αυτό;

Αυτό μπορεί να γίνει σε μία μόνο συνεδρία, εάν η ποσότητα του λίπους προς αναρρόφηση δεν είναι πολύ μεγάλη. Σε άλλη περίπτωση θα χρειαστούν δύο ή και τρεις συνεδρίες. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα ενημερωθείτε κατά τη διάρκεια της πρώτης σας επίσκεψης στο ιατρείο.

Θα πρέπει να χάσω κάποια κιλά πριν κάνω τέτοια επέμβαση;

Δεν χρειάζεται να χάσετε κάποια κιλά για αυτό, ούτε και υπάρχει ιδανικό βάρος για την εφαρμογή της επέμβασης. Αυτή μπορεί να γίνει σε όσους και όσες το επιθυμούν.

Πόσο διάστημα θα υπάρξει ανάμεσα στις συνεδρίες εάν τελικά χρειαστούν πιο πολλές από μία;

Θα χρειαστεί να περάσουν 10 μέρες ώστε να γίνει και η δεύτερη συνεδρία.

Πόση ώρα θα χρειαστεί για τη θεραπεία;

Αυτό εξαρτάται από τη ποσότητα του λίπους το οποίο θα αναρροφηθεί και επιπλέον το χρόνο επεξεργασίας του λίπους και μεταφοράς του. Σε γενικές γραμμές ένα μεσαίου μεγέθους σώμα θα χρειαστεί 3 ώρες για όλη την διαδικασία.

Τι νάρκωση θα χρειαστεί για την επέμβαση;

Η επέμβαση γίνεται εξ’ ολοκλήρου με τοπική νάρκωση εάν και εφόσον το επιθυμείτε, αλλά και πληρείτε τις προϋποθέσεις για αυτό.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να κάνω την επέμβαση με τοπική νάρκωση;

Όταν αποφασίσετε τελικά να κάνετε την επέμβαση, θα σας δοθούν να κάνετε κάποιες αιματολογικές εξετάσεις, με τα αποτελέσματα αυτά θα σας ενημερώσει ο γιατρός για την καταλληλότητα της νάρκωσης.

Θα πρέπει να μείνω στην κλινική;

Μπορείτε να φύγετε την ίδια μέρα από τη κλινική χωρίς φόβο. Εμείς συνιστούμε να παραμείνετε μία βραδιά για τη δική σας ασφάλεια.

Θα πονάω μετά την επέμβαση;

Ο πόνος είναι υποφερτός και αντιμετωπίζετε με τα κοινά παυσίπονα τύπου Depon κλπ.

Πότε θα επιστρέψω στη δουλειά μου;

Θα χρειαστούν 2-3 μέρες ανάρρωσης πριν επιστρέψετε στην εργασία σας.

Τι πρέπει να προσέχω στο διάστημα μετά την επέμβαση;

Για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες θα πρέπει να αποφεύγετε τη γυμναστική, το κολύμπι, όπως και τις πολύ βαριές χειρονακτικές εργασίες.  Μπορείτε όμως να εργάζεστε, να κάνετε όλες τις καθημερινές δουλειές, να οδηγάτε και γενικά να κάνετε όλες τις δραστηριότητες όπως και πριν.

Θα φοράω κάποιο ειδικό ρούχο ή κορσέ και για πόσο διάστημα;

Θα πρέπει να φορέσετε έναν ειδικό υφασμάτινο κορσέ σώματος, το οποίο θα σας προμηθεύσουμε εμείς, για το διάστημα των 3-4 εβδομάδων, αυτό μπορεί φυσικά να φορεθεί κάτω από τα ρούχα σας. Ο ειδικός κορσές συμπιέζει το δέρμα ώστε να μην έχετε χαλαρό δέρμα μετά την επέμβαση. Η αμέλεια σε αυτό μπορεί να σας κοστίσει και τελικά να μην έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Μπορείτε ωστόσο να το βγάλετε ανά 8 ώρες για διάσημα 1 ώρας και να το ξανά φοράτε.

Πότε θα δω τα τελικά αποτελέσματα;

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι φανερά από τους πρώτους 2-3 μήνες, τα τελικά αποτελέσματα θα φανούν στους 6 μήνες.

Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές από την επέμβαση;

Γενικά οι επεμβάσεις αυτές είναι χαμηλού κίνδυνου, εφόσον τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγιεινής και φυσικά όλες οι μετεγχεριτικές οδηγίες οι οποίες δίνονται γραπτώς. 

Πόσο κοστίζει όλη η διαδικασία;

Αυτό εξαρτάται από τη ποσότητα του λίπους το οποίο θα χρειαστεί αφαίρεση. Κατά τη διάρκεια τις επίσκεψής σας στο ιατρείο, θα σας δοθεί το τελικό κόστος το οποίο θα περιλαμβάνει όλη τη διαδικασία.


Αλέξανδρος Μπάντερ
Χειρουργός Γυναικολόγος - Πλαστική Αισθητική
Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας
Που μπορώ να απευθυνθώ;

Αλέξανδρος Μπάντερ

Χειρουργός Γυναικολόγος - Πλαστική Αισθητική

 
Ρωτήστε περισσότερα...