Τρίτη 19 | 03 | 2024
MyLook.gr >> Νέες Τεχνικές >> Υαλουρονικό οξύ για τα χείλη
Υαλουρονικό οξύ για τα χείλη
19/12/2012


Ultra_smile_article.jpgΗ Allergan Inc. (η Αμερικάνικη εταιρία που παράγει το ΒΟΤΟΧ®) έχει εντάξει εδώ και 2 χρόνια στο porfolio των προϊόντων της για την αισθητική ιατρική τη σειρά Juvederm ULTRA που αποτελεί το πρώτο υαλουρονικό οξύ με λιδοκαΐνη (αναισθητικό που μειώνει στο ελάχιστο τον πόνο κατά τη διάρκεια της θεραπείας).

Θέλοντας να ανταποκριθεί στις όλο και αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, η Allergan Inc. προχωράει ένα βήμα παρακάτω και έχει τη χαρά να παρουσιάσει ένα προϊόν απόλυτα εξειδικευμένο και ειδικά επεξεργασμένο για την αύξηση του όγκου των χειλιών.

Το Juvederm ULTRA SMILE είναι η εξέλιξη του υαλουρονικού οξέως: Το μόνο υαλουρονικό για τα χείλη 4ης γενιάς με ειδική σύνθεση για να προσδίδεται ο όγκος που επιθυμεί κάθε γυναίκα στα χείλη της. Αποτελεί λοιπόν το καλύτερο εργαλείο στα χέρια του πλαστικού χειρουργού ή του δερματολόγου για να δώσει θηλυκό σχήμα στα χείλη κάθε γυναίκας. Επίσης, με την προσθήκη λιδοκαΐνης σε ένα πολύ μικρό ποσοστό μέσα στη σύνθεση του προϊόντος, η Allergan Inc. κατάφερε να κάνει τη θεραπεία πρακτικά ανώδυνη, κάτι εξαιρετικά σημαντικό για την ευαίσθητη περιοχή των χειλιών.

Picture.jpg

Το επίσημο λανσάρισμα του Juvederm ULTRA SMILE στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ την Κυριακή 9 Μαΐου 2010 και ώρα 10.00 π.μ από τον διεθνούς φήμης πλαστικό χειρουργό Dr. Mauricio De Maio.

Η εταιρία NEXUMEDICALS είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων της Allergan Inc. (BOTOX, Juvederm ULTRA, Juvederm VOLUMA, ενθέματα στήθους Natrelle) στην Ελλάδα.

Nexusmedicals SA - Δελτίο τύπου, 10 Μαΐου 2010

Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας
Που μπορώ να απευθυνθώ;

Πηνελόπη Παπαδοπούλου

Πλαστικός Χειρουργός

Βασίλης Καραμαλάκης

Δερματολόγος

Ιωάννης Παπαγγελόπουλος

Δερματολόγος

Γιώργος Χαρώνης

Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Αισθητική Οφθαλμολογία

 
Σχετικές Θεραπείες
 
Ρωτήστε περισσότερα...