Πέμπτη 13 | 06 | 2024
MyLook.gr >> Links

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:

doc.jpgwww.pis.gr

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: Ο επίσημος δικτυακός τόπος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου


logo-box-gr.gifwww.hespras.gr

Το επίσημο site της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής με τα στοιχεία των μελών της Εταιρίας, τους σχετικούς συνδέσμους κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες


edae.jpgwww.edae.gr

Το επίσημο site της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρίας με όλα τα νέα Συνέδρια, τα στοιχεία των δερματολόγων Ελλάδας και άλλες χρήσιμες πληροφορίες


EEEDAE.jpgwww.enosiderma.gr

Η «Επαγγελματική Ένωση Ελλήνων Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων» (Ε.Ε.Ε.Δ.Α) λειτουργεί από το 2006 και αριθμεί 400 μέλη προς το παρόν.
Σκοπός της είναι η προαγωγή των ευρύτερων επαγγελματικών σκοπών των μελών της, η με κάθε σύννομο τρόπο προστασία της ειδικότητος τους, η προαγωγή και αναβάθμιση του επαγγέλματος των Δερματολόγων-Αφροδισιολόγων και η εκπροσώπηση της χώρας μας στα οικεία όργανα της Ευρωπαικής Ένωσης.


hsds.jpgwww.hsds.gr

Ελληνική Εταιρία Δερματοχειρουργικής (τομέας της δερματολογίας που ασχολείται με τη διάγνωση, τη χειρουργική και αισθητική θεραπεία των νοσημάτων του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών)


ISAPS_logo.jpgwww.isaps.org

Το επίσημο website της Διεθνούς Εταιρίας Πλαστικής ΧειρουργικήςASAPS_Logo_.jpgwww.surgery.org

Το επίσημο website της Αμερικανικής Εταιρίας Πλαστικής Χειρουργικήςbaaps.gif


www.baaps.org.uk

Το επίσημο website της Εταιρίας Πλαστικής Χειρουργικής του Ηνωμένου Βασιλείουanagennisi.jpgwww.anagennisi-sa.gr

Η Αναγέννηση είναι μια εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής, Αισθητικής Χειρουργικής και Laser. Επιστημονικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας.

Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας