Δευτέρα 15 | 07 | 2024
MyLook.gr >> Νέες Τεχνικές
Το Juvéderm® Volbella™ είναι το πρώτο και μοναδικό προϊόν με μεγαλύτερη αναλογία Υαλουρονικού Οξέως χαμηλού μοριακού βάρους, για χρήση στα χείλη και την ευρύτερη περιστοματική περιοχή με υψηλή δυνατότητα αποκατάστασης του όγκου και συγχρόνως ελάχιστο oίδημα

Πολλοί ασθενείς μου έκαναν παράπονα στο παρελθόν για την ύπαρξη «ενοχλητικών» ουλών τις οποίες αναγκάζονταν να κρύβουν με makeup καταφεύγοντας έτσι σε μια πρόχειρη και παροδική λύση. Αναζητώντας λοιπόν τον καλύτερο επιστημονικό τρόπο για να αντιμετωπίσω αυτό το ζήτημα που απασχολούσε τόσο πολύ κόσμο, κατέληξα στη λύση του fractional laser.

Οι ραγάδες είναι δυστυχώς μια πραγματικότητα για σχεδόν κάθε γυναίκα. Κάθε φορά που η επιδερμίδα τεντώνεται πάρα πολύ ή πολύ γρήγορα –την περίοδο της εφηβείας, της εγκυμοσύνης ή μετά την απώλεια βάρους – εμφανίζονται αυτές οι αντιαισθητικές γραμμές. Υπάρχει όμως τρόπος αντιμετώπισής τους...

Όλοι γνωρίζουμε για το υαλουρονικό οξύ και τις συνηθισμένες χρήσεις του για την αναπλήρωση του όγκου σε πολλά σημεία του προσώπου. Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι το υαλουρονικό οξύ μπορεί στα χέρια ενός έμπειρου στη χρήση του γιατρού να αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που θα αντικαταστήσει μια πλαστική επέμβαση;

Με τη νέα μέθοδο της Allergan Inc. o πλαστικός χειρουργός τοποθετεί τα προθέματα στήθους που επιλέγει η γυναίκα ούτως ώστε να αποκτήσει η ίδια μια ιδέα του πώς ακριβώς θα φαίνεται το στήθος της μετά την επέμβαση. Έτσι το αισθητικό αποτέλεσμα μετά την επέμβαση, είναι με πολύ μεγάλη ακρίβεια το ίδιο με αυτό που έχει δει από πριν!

Ποιές είναι οι τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε ένα όμορφο σφριγηλό στήθος, θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την αναλογία του σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα καθώς και τυχόν ασυμμετρίες; Ποιά μέθοδος μας ταιριάζει, τι θα πρέπει να προσέξουμε πριν πάρουμε τις αποφάσεις μας καθώς και πότε είναι ο κατάλληλος χρόνος; Πως επίσης μπορούμε να προλάβουμε όσο γίνεται τη φθορά του χρόνου για να διατηρήσουμε το μπούστο στο ύψος του;

Το Brazilian Butt Augmentation ή αλλιώς η Βραζιλιάνικη Αύξηση και τόνωση των Γλουτών, γίνεται με τη μεταφορά αυτόλογου λίπους σε αυτά τα σημεία με σκοπό, είτε την αύξηση του όγκου των γλουτών, είτε τη διαμόρφωση του σχήματός τους ώστε να φανούν πιο στρογγυλά.

Σύμφωνα με μια μελέτη που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις (ΗΠΑ) από τον ερευνητή Jeremy Mao, Ph.D, στο μέλλον θα υπάρχει η δυνατότητα να αντικατασταθούν τα ενθέματα στήθους από σιλικόνη που χρησιμοποιούνται στις επεμβάσεις στήθους με τα ίδια τα βλαστοκύτταρα της γυναίκας.

Είτε διαλέγει κάποιος τις επεμβατικές είτε τις μη επεμβατικές μεθόδους, το υγρό lifting έρχεται να δώσει άμεση λύση ανανέωσης με διάρκεια ενός έως και δύο έτη αλλά το σημαντικότερο δίχως αποθεραπεία. Με αυτό μπορούμε να κρύψουμε αρκετά χρόνια, αμβλύνοντας τις ρυτίδες και αποκαθιστώντας τους όγκους του προσώπου.

Smart Lipo   12/5/2009
Μια νέα τεχνική λιποαναρρόφησης, εγκεκριμένη από το FDΑ, εφαρμόζεται στην Ευρώπη και στη χώρα μας. Λέγεται SMART LIPO και σύμφωνα με την Cynosure , την εταιρία από τη Μασαχουσέτη που έχει εισάγει την τεχνική αυτή στην αγορά, αποτελεί μια επανάσταση στις μεθόδους λιποαναρρόφησης.

Το botox έχει χρησιμοποιηθεί για πολλές θεραπείες. Από μέθοδο αντιγήρανσης και αντιμετώπιση των ρυτίδων μέχρι και την αντιμετώπιση ημικρανιών. Αλλά η τριχόπτωση; Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι το botox όταν ενίεται σε συνδυασμό με ένα κοκτέιλ βιταμινών 2-3 φορές το χρόνο μπορεί να κάνει την τριχόπτωση μια ανάμνηση.

Αποτελέσματα από μια πρόσφατη μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο University of Pittsburgh Medical Center (UPMC) έδειξε ότι η θεραπεία με laser μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πρόληψη του σχηματισμού των ουλών. Τα laser μπορούν να σταματήσουν την ανάπτυξη της ουλής εκπέμποντας κύματα υψηλής ενέργειας στο δέρμα, εμποδίζοντας έτσι τον αποχρωματισμό του τραυματισμένου δέρματος.

Το G Spot Amplification (GSA) ή αλλιώς η αναζωογόνηση του σημείου G είναι μια επαναστατική μέθοδος που βασίζεται ουσιαστικά στην αύξηση του μεγέθους του σημείου G έως και τέσσερεις φορές με την έγχυση ειδικά επεξεργασμένου κολλαγόνου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του ερεθισμού στο σημείο G με τελικό αποτέλεσμα να αυξάνεται ο οργασμός τόσο σε ένταση όσο και σε διάρκεια.

Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική μέθοδος κατά την οποία παγώνουν τα λιποκύτταρα και ενεργοποιείται η διαδικασία της λιπόλυσης. Μια μικρή συσκευή σε σχήμα πιάτου εφαρμόζεται κατευθείαν επάνω στην περιοχή που αντιμετωπίζει πρόβλημα περιττού λίπους και παγώνει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη διάλυση του λίπους και τα νεκρά κύτταρα αποβάλλονται από το ανθρώπινο σώμα με φυσικές διαδιακασίες.

Η Allergan Inc. θέλοντας να ανταποκριθεί στις όλο και αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, προχωράει ένα βήμα παρακάτω στην εξέλιξη του υαλουρονικού οξέως και λάνσαρε ένα προϊόν απόλυτα εξειδικευμένο και ειδικά επεξεργασμένο για την αύξηση του όγκου των χειλιών.
Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας