Τετάρτη 08 | 05 | 2024
MyLook.gr >> Δέρμα και Ομορφιά >> Ετοιμάστε το δέρμα σας για την Άνοιξη!
Ετοιμάστε το δέρμα σας για την Άνοιξη!
7/4/2015


skin_care_spring_c.jpgΠροτού μαζέψουμε τις σκούρες αποχρώσεις του μακιγιάζ του χειμώνα και εμφανίσουμε τις νέες παστέλ αποχρώσεις  της άνοιξης και του καλοκαιριού, είναι μια καλή ιδέα να προετοιμάσουμε το πρόσωπό μας για τις αλλαγές που πρόκειται να έρθουν. Η επιδερμίδα μας έχει υποστεί μια σχετική ταλαιπωρία από τους κρύους και ξηρούς μήνες του χειμώνα. Τώρα λοιπόν είναι η ευκαιρία σας να καθαρίσετε την επιδερμίδα σας, ώστε να μπορείτε να υποδεχτεί την άνοιξη και το καλοκαίρι με περισσότερη λάμψη.


Φροντίστε την επιδερμίδα σας με μια περιποίηση προσώπου

skin_care_spring.jpgΈνας από τους καλύτερους τρόπους για να αποχαιρετίσουμε την θαμπή όψη του δέρματος  από το χειμώνα είναι με μια θεραπεία απολέπισης. Μην ξεχνάτε πως  η απολέπιση είναι μια αποτελεσματική θεραπεία καθαρισμού για κάθε τύπο δέρματος, επιλέγοντας πάντα ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Αφού έχετε επιλέξει ένα ειδικό προϊόν απολέπισης, μπορείτε να ξεκινήσετε το πλάνο καθαρισμού και απολέπισης που θα εφαρμόζετε με σκοπό να αναδείξετε την ανοιξιάτική φρεσκάδα της επιδερμίδα σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια βαθιά απολέπιση χρησιμοποιώντας το προϊόν που επιλέξατε. Ακολουθήστε τον καθαρισμό σας με μια θεραπεία με ατμό ώστε να ανοίξουν οι  πόροι και να ανανεώσετε το δέρμα σας. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλό, βραστό νερό, ή μπορείτε να προσθέσετε μέσα  φλούδες λεμονιού,  δεντρολίβανο ή λεβάντα. Τοποθετήστε το πρόσωπο σας κοντά στον ατμό νερού και τοποθετήστε μια πετσέτα πάνω από το κεφάλι σας, έτσι ώστε όλα αυτά τα λαχταριστά αρώματα του ατμού να εισέρθουν κατευθείαν μέσα στους πόρους του δέρματος σας. Κατόπιν κάντε ένα δροσερό ξέβγαλμα στο πρόσωπο.

Τskin_care.jpgο επόμενο βήμα για τον καθαρισμό σας μπορεί να είναι μια μάσκα - και πάλι προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες του τύπου του δέρματος σας. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ειδικό προϊόν από το εμπόριο ή να δοκιμάσετε να ετοιμάσετε μια μάσκα καθαρισμού με υλικά που έχετε στο ντουλάπι και το ψυγείο σας. Το γιαούρτι, το μέλι, η βρώμη και μια ποικιλία από φρέσκα φρούτα και λαχανικά μπορούν να σας προσφέρουν υπέροχες  φρέσκες μάσκες για κάθε τύπο δέρματος. Μετά τη μάσκα σας, εφαρμόστε μια αναζωογονητική τονωτική λοσιόν και κατόπιν μια καταπραϋντική ενυδατική κρέμα, και είστε έτοιμες για ένα νέο δροσερό ανοιξιάτικο μακιγιάζ.


 sprin_make_up.jpgΧρώματα της Άνοιξης 

Αυτή την άνοιξη, το  ​​χρώμα για το μακιγιάζ  φαίνεται να είναι ροζ, τόσο για τα μάτια, όσο και για τα μάγουλα και τα χείλη. Μια δημοφιλής τάση είναι τα απαλά βαμμένα μάτια με μια πιο έντονη απόχρωση στα χείλη. Οι γυναίκες με ανοιχτόχρωμο δέρμα μπορούν να επιλέξουν τις υπέροχες ροζ αποχρώσεις της φετινής σεζόν, ενώ εκείνες με πιο σκούρα επιδερμίδα  μπορούν να επιλέξουν τις μωβ αποχρώσεις.

Ετοιμαστείτε για την άνοιξη με ένα φρέσκο, καθαρό πρόσωπο και φωτεινά νέα χρώματα μακιγιάζ.

Καλωσόρισες Άνοιξη!

Πηγή: carefair.com

Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας