Πέμπτη 28 | 03 | 2024
MyLook.gr >> Κυτταρίτιδα >> Η τεχνολογία κατά της κυτταρίτιδας
Η τεχνολογία κατά της κυτταρίτιδας
29/3/2010


vela3.jpgΕίναι ένα ιατρικό μηχάνημα για να ανακουφιστούμε από τον πονοκέφαλο αλλά δεν έχει σχέση με το αλκοόλ. Το VELASHAPE είναι το πρώτο μη επεμβατικό μηχάνημα δεύτερης γενιάς, εγκεκριμένο από τον FDA, για τη σμίλευση τους σώματος και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.


Η συνεργάτης του mylook.gr, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Κορίνα Πέτκου, με πλούσια εμπειρία στην Αισθητική Δερματολογία, μας περιγράφει την προσωπική της εμπειρία από τη χρήση του VELASHAPE και μας δίνει χρήσιμες οδηγίες:


Τι μπορούμε να επιτύχουμε με τη θεραπεία με το νέο VELASHAPE:

Με τις συνεδρίες με το VELASHAPE μας δίνεται η δυνατότητα να επιτύχουμε ένα συνολικό αποτέλεσμα σε όλες τις περιοχές που αντιμετωπίζουν τα "προβληματάκια" τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας. Πιο συγκεκριμένα:

  • Μειώνεται η περιφέρεια, λειαίνονται οι γλουτοί, ανασχηματίζονται τα οπίσθια και βελτιώνονται πολύ η κοιλιά και τα «ψωμάκια».
  • Απολαμβάνετε ένα πιο καλοσχηματισμένο σώμα που δείχνει και είναι νεότερο.
  • Έχετε σταδιακά και αθροιστικά αποτελέσματα με θεαματική βελτίωση μετά την ολοκλήρωση του αριθμού των συνεδριών.
  • Μπορείτε να καταπολεμήσετε προβλήματα ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματός σας χωρίς να ανησυχείτε για πιθανές παρενέργειες.
  • Σε κλινική έρευνα, το 85% των ασθενών που υποβλήθηκαν στη θεραπεία ανέφεραν απώλεια πόντων από τους γλουτούς και τους κοιλιακούς με μέσο όρο τα 3 εκατοστά.
  • Τέλος μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε χαλάρωση στο σώμα κυρίως μετά από τη εγκυμοσύνη ή την απώλεια βάρους.

vela2.jpgΠως δουλεύει;

Ο συνδυασμός υπερύθρων και ραδιοσυχνοτήτων βελτιώνει την ενδοκυτταρική οξυγόνωση. Το vacuum κάνει μηχανικό μασάζ και ταυτόχρονα μοιράζει αποτελεσματικά την ενέργεια στο υποδόριο ιστό. Το αποτέλεσμα είναι αύξηση του μεταβολισμού των λιποκυττάρων (λιπόλυση), βελτίωση της λεμφατικής κυκλοφορίας και μείωση του όγκου των λιποκυττάρων. Τα αποτελέσματα είναι η περιμετρική μείωση της θεραπευμένης περιοχής και η πιο απαλή υφή του δέρματος.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Χρειάζονται  4-6  συνεδρίες, μία φορά την εβδομάδα. Τα θεαματικά αποτελέσματα ολοκληρώνονται σε περίπου ένα μήνα μετά την τελευταία συνεδρία. Πολλοί παρατηρούν ωστόσο μεγάλη αλλαγή από τη δεύτερη συνεδρία ενώ η απώλεια πόντων είναι εμφανής από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Tips για τους ασθενείς:

  • Ένα body scrub πριν από τη θεραπεία ενισχύει τα αποτελέσματά της.
  • Το δέρμα θα πρέπει να είναι απόλυτα καθαρό και χωρίς ίχνη καλλυντικών όπως το body oil, τις ενυδατικές κρέμες, τα προϊόντα αποτρίχωσης ή τα αυτομαυριστικά.
  • Η αίσθηση κατά τη διάρκεια της θεραπείας ποικίλει ανάλογα με το άτομο αλλά οι περισσότεροι την περιγράφουν σαν ευχάριστη με μια απλή αίσθηση ζέστης όπως ένα μασάζ.
  • Μετά τη συνεδρία η αίσθηση αυτή της ζέστης διαρκεί για μερικές ώρες και ενίοτε μπορεί να συνοδεύεται από μια παροδική ερυθρότητα της περιοχής.
  • Τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν περισσότερο αν ο ασθενής ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής και διατηρεί σταθερό το σωματικό του βάρος. Επίσης καλό είναι να φροντίζει να ασκείται σωματικά και να ενυδατώνει το δέρμα του για να διατηρεί την ελαστικότητά του.

Κορίνα Πέτκου
Δερματολόγος
Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας
Που μπορώ να απευθυνθώ;

Κορίνα Πέτκου

Δερματολόγος

 
Σχετικές Θεραπείες
 
Ρωτήστε περισσότερα...