Παρασκευή 29 | 03 | 2024
MyLook.gr >> Laser και Δέρμα >> Σύσφιξη του δέρματος με laser
Σύσφιξη του δέρματος με laser
17/5/2010


skin.jpgH σύσφιξη του δέρματος μέσω της θέρμανσης των ιστών είναι κάτι πολύ επίκαιρο, καθώς υπάρχει γενικότερη στροφή προς τις μη χειρουργικές, μη επιθετικές θεραπείες.



Σύμφωνα με την συνεργάτη του mylook.gr, Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο και Πρόεδρο της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων - Αφροδισιολόγων, κα Κατερίνα Ασβέστη, ο σκοπός των παρεμβάσεων με Laser,  ραδιοσυχνότητες, IPL είναι να αντιμετωπίσουν την γήρανση με ασφαλή ιατρικό τρόπο.



Όπως μας ανέφερε η Κα Άσβέστη: Πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι καμία από αυτές τις μεθόδους δεν επιτυγχάνει ένα αληθινό «lifting» του προσώπου. Παρ’όλα αυτά η πλειονότητα των ατόμων στα οποία εφαρμόζεται η μέθοδος δηλώνουν «ευχαριστημένα» έως «πολύ ευχαριστημένα».

Η συσκευή eMatrix σκοπεύει μία συνδυασμένη θεραπεία ανανέωσης του δέρματος στην οποία έχει δοθεί η ονομασία «Sublative Rejuvenation».

Η ομοιόμορφη θερμότητα η οποία παράγεται με τις ραδιοσυχνότητες λόγω της αυξημένης αντίστασης του χορίου και υποδορίου ιστού (κακοί αγωγοί), προκαλεί μετουσίωση και σύσπαση στα ινίδια του κολλαγόνου που οδηγούν σε σύσφιξη του δέρματος. Θα μπορούσε κανείς να το περιγράψει σαν το «μάζεμα» που προκύπτει όταν ένα μάλλινο πουλόβερ (το μαλλί είναι ζωική πρωτείνη) μπει σε ζεστό νερό.


Κατερίνα Ασβέστη
Δερματολόγος
Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας
Που μπορώ να απευθυνθώ;

Κατερίνα Ασβέστη

Δερματολόγος

 
Σχετικές Θεραπείες
 
Ρωτήστε περισσότερα...