Τετάρτη 10 | 08 | 2022
MyLook.gr >> Αντιγήρανση >> Γονιδιακός Έλεγχος
Γονιδιακός Έλεγχος

goniadiakos_150.jpg
Η ανάλυση γονιδίων καθορίζουν κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τις διαταραχές στην Υγεία, την Παχυσαρκία, αλλά και την Γήρανση. Η εξέταση γονιδιακού ελέγχου σας προσφέρει την ανάλυση του γονιδιακού σας προφίλ με σκοπό τον προσδιορισμό της τάσης προς μια ασθένεια και τον κίνδυνο που κρύβεται σε αυτή. 


Ο Γονιδιακός έλεγχος μας βοηθά στις εξής κατηγορίες:

Βελτίωση και Διατήρηση της Υγείας:

gonidiakos2.jpg
Δίνει τη δυνατότητα να προσδιορίσουμε τον κίνδυνο και την πιθανότητα για την εκδήλωση παθήσεων.  Μέσα από τα αποτελέσματα του γονιδιακού προφίλ μπορούμε να καθορίσουμε εξατομικευμένες παρεμβάσεις και διορθωτικές κινήσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του οργανισμού, όπως η Ιατρική Παρακολούθηση, η Διατροφική Καθοδήγηση, και η Αλλαγή Τρόπου Ζωής, ώστε μειωθεί η πιθανότητα εκδήλωσης της ασθένειας ή να παραταθεί ο χρόνος εκδήλωσής της.Μέσω του γονιδιακού ελέγχου μπορείτε να ελέγξετε τα γονίδια σας για τους Πνεύμονες & Αναπνευστικό σύστημα, την Υγεία του Καρδιαγγειακού Συστήματος, τις Αθροιστικές Κεφαλαλγίες, την Νεοπλασία, την Φλεβική θρόμβωση, την Κυστική ίνωση, τον Διαβήτη τύπου 2, την Υγεία των Οστών, την Νόσο Alzheimer, την Αιμοχρωμάτιση κ.α.

Αντιγήρανση Δέρματος:
dry_skin.jpg
Η γονιδιωματική δέρματος δίνει πληροφορίες για τη σύνθεση-διάσπαση κολλαγόνου, τη φωτογήρανση, τον ερεθισμό του δέρματος, την ελαχιστοποίηση της γήρανσης με την εξάλειψη εξωτερικών παραγόντων όπως ρύποι, ελεύθερες ρίζες και την αύξηση της δυνατότητας αντιοξίδωσης και αποτοξίνωσης. Έτσι υπάρχει η δυνατότητα εκ των έσω να γίνουν εξατομικευμένες παρεμβάσεις σε θεραπείες σύμφωνα με τις ατομικές ανάγκες και απαιτήσεις του δέρματος, όπως:o    Εξατομικευμένες θρεπτικές και διατροφικές οδηγίες. 
o    Εξατομικευμένες λύσεις και προτάσεις για χρήση καλλυντικών και Διατροφικών Συμπληρωμάτων σκευασμάτων.

 Διαχείριση Βάρους:
happy_weight.jpg
Τα γονίδια επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την αποθήκευση λίπους και τη κατανομή του στο σώμα, καθώς και το πόσο εύκολα ο λιπώδης ιστός (λίπος) μετατρέπεται σε ενέργεια καταναλώνοντας θερμίδες (αύξηση μεταβολισμού). Τα εξεταζόμενα γονίδια αφορούν την απώλεια βάρους, τον έλεγχο μηχανισμών κορεσμού και την ικανότητα αντιοξίδωσης και αποτοξίνωσης του οργανισμού. 
Η εξατομικευμένη διατροφική αγωγή που συστήνεται κατόπιν του γονιδιακού ελέγχου βασίζεται στα κάτωθι αποτελέσματα:
o    Στις θρεπτικές ανάγκες του οργανισμού με βάση το ρυθμό μεταβολισμού
o    Στον έλεγχο των μηχανισμό κορεσμού
o    Στις εκκρινόμενες ορμόνες από τον λιπώδη ιστό που ρυθμίζουν την απώλεια και τον έλεγχο του σωματικού βάρους. 

Με αποτέλεσμα ο θερμιδικός περιορισμός που απαιτείται, να ρυθμίζεται χωρίς να παραλείπονται αναγκαίες θρεπτικές ουσίες, έτσι ώστε να υπάρχουν άμεσα, ορατά αποτελέσματα στην απώλεια βάρους.

Πως γίνεται η λήψη δείγματος για τον γονιδιακό έλεγχο;

Η λήψη δείγματος DNA γίνεται με ανώδυνο και αναίμακτο τρόπο, παίρνοντας κύτταρα από το εσωτερικό της παρειάς (μάγουλο) με ειδικό αποστειρωμένο στυλεό-μπατονέτα. 

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να πάρω τα αποτελέσματα του γονιδιακού ελέγχου;

Εντός 15-20 εργάσιμων ημερών τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα.

veltiosi_zois.jpg
Με τον γονιδιακό έλεγχο μπορούμε να δούμε εις βάθος τις ανάγκες του οργανισμού μας και να προσδιορίσουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα αντιγήρανσης, διασφάλισης της υγείας και της ευεξίας μας, αλλά την αποτελεσματική επίτευξη του ιδανικού βάρους. Ευχαριστούμε τον ιατρό αντιγήρανσης, κο Δημήτριο Συκιανάκη για την πλήρη ανάλυση της θεραπείας. 
www.wellaging.gr

Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας