Κυριάκος Τίγκας
Χειρουργός Γυναικολόγος Ογκολόγος - Μαιευτήρας
Κυριάκος Τίγκας

kyriakos_cv.jpg

Ο Ιατρός Κυριάκος Τίγκας είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το 1988 ήταν ο πρώτος επιτυχών στην κατάταξη της Ιατρικής Σχολής, για όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της φοίτησης του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, μοναδική επιλογή του, από το πρώτο έτος, είχε την ευκαιρία να συμμετέχει ως άμισθος βοηθός, σε διαφόρων Ειδικοτήτων Χειρουργικές Κλινικές , σε πλήθος Χειρουργικών επεμβάσεων ως εθελοντής βοηθός χειρουργός καθώς και στο επιστημονικό έργο τους, όπως Ω.Ρ.Λ. –  Κλινική , Γυναικολογική Κλινική, Γενική Χειρουργική, Οφθαλμολογική Κλινική και άλλες.

Μετά το πέρας της φοίτησης του στην Ιατρική Σχολή και την υπηρεσία υπαίθρου, ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική και τη Λαπαροσκοπική Μέθοδο, σε πολλά νοσοκομεία και κατόπιν στη Γυναικολογία και τη Χειρουργική Γυναικολογική Ογκολογία στο Π.Α.Ο.Ν.Α. ο “Άγιος Σάββας”, όπως επίσης και στη Χειρουργική Μαστού στο ίδιο Ογκολογικό Νοσοκομείο. Έλαβε την Ειδικότητα της Μαιευτικής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και απέκτησε Κλινική εμπειρία στο Hammer Smith του Λονδίνου.

Έχει επίσης πρόσθετες εξειδικεύσεις στην Κολποσκόπηση και την παθολογία του τραχήλου, στην πρόληψη από τους ιούς HPV των ανθρωπίνων Κονδυλωμάτων, στον αγώνα κατά του Καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και πλήθος σεμιναρίων στην Λειτουργική – Προληπτική – Αντιγηραντική και Αναγεννητική Ιατρική και συγκεκριμένα στην Ορμονική εξισορρόπηση γυναικών με Βιοπανομοιότυπες ορμόνες ( bio – HRT ), όπως και στην αντιμετώπιση κλασικών Γυναικολογικών προβλημάτων με τρόπο πρωτοποριακό και φυσικό και σύμφωνα πάντα με τα τελευταία Ιατρικά δεδομένα, λόγω της αδιάκοπης και συνεχούς ενημέρωσης του γύρω από τις πιο καινούργιες Ιατρικές και δη, γυναικολογικές εξελίξεις.

 

Είναι μέλος :

  • Της Αμερικάνικης Ακαδημίας Αντιγήρανσης (Α4Μ)
  • Της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αντιγήρανσης (ESSAM)
  • Της Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης (Hellenic Academy of Anti- aging Medicine)

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κυριάκος Τίγκας

Χειρουργός Γυναικολόγος - Ογκολόγος, Μαιευτήρας

Σώρου 13,
Μαρούσι
τηλ: 210-22.04.100


Προσωπικό Site: iator.net


 
Σχετικά άρθρα

Κόπωση Επινεφριδίων

Η συνεχής κούραση και η δυσκολία συγκέντρωσης αποτελούν για πολλούς ανθρώπους μια δυσάρεστη καθημερινότητα. Συχνά τα παραπάνω συνοδεύονται και με χαμηλή λίμπιντο και προβλήματα δυσπεψίας ή συνεχούς πείνας. Τα συμπτώματα αυτά οφείλονται (τις περισσότερες φορές) σε μια ασθένεια η οποία ονομάζεται κόπωση των επινεφριδίων ή αλλιώς ως το «σύνδρομο της χρόνιας κόπωσης» ή στα αγγλικά ως “Burnout”...