Έλενα Μπαλτζάκη
Αισθητική Ιατρική
Έλενα Μπαλτζάκη

mpaltzaki1.jpgΣύντομο βιογραφικό σημείωμα

• Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της PERUGIA με βαθμό άριστα και πτυχιακή ερευνητική διατριβή στις χρόνιες ηπατίτιδες.

• Ειδικευμένη στη μέθοδο της μεσοθεραπείας και στα λοιμώδη νοσήματα στο Πανεπιστήμιο της PERUGIA.

• Ειδική εξειδίκευση επί 4 χρόνια σε όλες τις μεθόδους Ιατρικής Αισθητικής στο Διεθνές κέντρο Αισθητικής Ιατρικής στη Ρώμη της Ιταλίας (SCUOLA INTERNAZIONALE DI MEDICINA ESTHETICA).

• Αντικείμενο της Διδακτορικής Διατριβής ήταν τα ενέσιμα εμφυτεύματα (fillers) στην εξάλειψη των ρυτίδων.

Μετεκπαίδευση στο Νοσοκομείο «FAΤTE BENE FRATELLI» της Ρώμης. Μέλος της Ιταλικής Επιστημονικής Εταιρίας της Αισθητικής Ιατρικής και μέλος της Ιταλικής Επιστημονικής Εταιρίας Μεσοθεραπείας.

• Κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσής της εργάστηκε σε διάφορες κλινικές Αισθητικής Ιατρικής στην Ιταλία.

Προσφερόμενες υπηρεσίες:

Κύριο αντικείμενο ασχολίας της Κας Μπαλτζάκη είναι κατ’ αρχήν η πρόληψη διαφόρων αισθητικών προβλημάτων του δέρματος και ειδικότερα οι ρυτίδες, η χαλάρωση του δέρματος, οι ευρυαγγείες, οι υπερμελαγχρώσεις κ.α.

Οι κύριες θεραπείες που προσφέρει είναι το ΒΟΤΟΧ και τα fillers (υαλουρονικό οξύ), το χημικό πήλινγκ, η μεσοθεραπεία καθώς και η ανάπλαση του δέρματος με laser. 

Επίσης ασχολείται με την προετοιμασία του δέρματος πριν από χειρουργικές επεμβάσεις όπως το lifting προσώπου και τη λιποαναρρόφηση και με τη φροντίδα του μετά την επέμβαση. Οι διαδικασίες φροντίδας με ειδικά προϊόντα και κατάλληλες θεραπείες συντελούν στην επίτευξη του καλύτερου δυνατού μετεγχειρητικού αποτελέσματος και στη μέγιστη δυνατή διατήρησή του.

Παράλληλα η ιατρός παρέχει συμβουλές με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής κάθε ανθρώπου ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν σε κάθε ηλικία.

Επιπλέον παρέχει συμβουλές για την πιο σωστή αντιμετώπιση ευαίσθητων περιόδων της ζωής της κάθε γυναίκας όπως η εγκυμοσύνη και η εμμηνόπαυση.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Έλενα Μπαλτζάκη

Αισθητική Ιατρική

Μεταξά 46 Β,
Γλυφάδα
τηλ: 210-89.83.541,
Κιν: 6945-897.101

Προσωπικό site :
under construction

 
Σχετικά άρθρα
Ρυτίδες και πρόληψη

Διαβάστε όλους του σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης του μεγάλου εχθρού όλων, τις ρυτίδες